Matematik

Funktion af 2 variabler

04. april kl. 20:23 af LittleKitty4 - Niveau: A-niveau

Jeg har forsøgt at løse opgaven, men kan ikke få delopgave c til at gå op :D
Kan i måske hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april kl. 20:51 af Martin2Holte

Kan du dele opgaven ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. april kl. 08:04 af mathon

... kun muligt, hvis du medsender opgaven!


Svar #3
05. april kl. 12:04 af LittleKitty4

Ups. den her her


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. april kl. 13:37 af M2023

#0. Jeg indsætter billedet.


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. april kl. 14:03 af M2023

#0. Kender du facit?


Brugbart svar (1)

Svar #6
05. april kl. 19:09 af SuneChr

c)

\frac{\partial A}{\partial x}=0\: \: \wedge \: \: \frac{\partial A}{\partial y}=0       \Rightarrow        A\left ( \frac{125}{3},\frac{125}{3} \right )=\frac{31250}{3}


Brugbart svar (0)

Svar #7
05. april kl. 22:31 af SuneChr

Højden z på kassen findes af ligningen
      4(x + y + z) = 500 .
Ved beregning ser man desuden, at højden z på kassen også er 125/3 , når overfladearealet er størst.
Det er, hvad man kunne forvente.
En kasse, hvor alle tolv kanter er lige lange, har det største overfladeareal. Kassen hedder da en terning.


Skriv et svar til: Funktion af 2 variabler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.