Dansk

A=(t+1/2t) b=3/4

23. april kl. 19:24 af Norvana2525252718926353 - Niveau: B-niveau
A=(t+1/2t) b=3/4

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april kl. 20:00 af PeterValberg

Lad os lige få hele opgaveteksten, - det du skriver, giver ikke meget mening uden en sammenhæng

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: A=(t+1/2t) b=3/4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.