Matematik

Procent

17. november 2013 af kev22 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Har vellagt en fil. håber i kan hjælpe

Vedhæftet fil: matematikhj.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
17. november 2013 af promas

Da procent er hundrededele f.eks. 5% --> 5/100 kan vi bare tage procenterne af de forskellige ting.

1) da 75% af 400 børn har en cd-afspiller ganger vi bare 75/100 med 400. (75/100)*400 = 300

2) (30/100)*400 = 120

3) (15/100)*400 = 60


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.