Fysik

Omregning til SI-enheder

01. september 2014 af Metapod (Slettet) - Niveau: C-niveau

Det sådan et typisk spørgsmål, men det er Mandag!!

Jeg får oplyst i en af mine opgaver at m= 291 kg og V= 225*103L

Kan det passe det giver i SI enheder 1,293 kg/m3

Og i den næste opgave får jeg at vide at m= 241,9 g og V= 12,7 mm3

Kan det så passe det giver i SI ender 19047,24 g/cm3

Mange tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. september 2014 af Eksperimentalfysikeren

Det første er korrekt

Det andet er forkert. g og cm er ikke SI-enheder.


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. september 2014 af Eksperimentalfysikeren

19047,24 g/cm3 er korrekt i cgs-enheder. SI-enheden er som du skrev i første opgave: kg/m3.


Svar #3
02. september 2014 af Metapod (Slettet)

Mange tak for hjælpen.

Dum sjuskefejl fra mig...


Skriv et svar til: Omregning til SI-enheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.