Matematik

Simpel procentregning

30. maj 2016 af LLLLLLLLLLLLLLLL - Niveau: C-niveau

Jeg er gået fuldstændig i sort.

Hvis 18,1% svarer til 370 .. Hvor mange er de resterende så ? Altså de (100-18,1)% = 81,9%?

Kan man sige 370/18,1 dette svarer til antallet ved 1 %, dernæst gange 81,9 på  altså (370/18,1)*81,9


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2016 af Stats

18,1% = 370

1% = 370/18,1 ≈ 20,44

100% ≈ 2044

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Simpel procentregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.