Matematik

Arealberegning mellem to grafer - ud fra kendte funktionsværdier

23. august 2016 af hjælpmig321 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har fået denne opgave, men kan simpelthen ikke regne ud hvad jeg skal gøre. Håber der er nogen som kan hjælpe mig. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2016 af Capion1

\int_{0}^{2}\left ( f\left ( x \right )-g\left ( x \right ) \right )\: \textup{d}x\: =F\left ( 2 \right )-F(0)-\left ( G(2)-G(0) \right )


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2016 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Arealberegning mellem to grafer - ud fra kendte funktionsværdier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.