Fysik

Omskrivning af formel fra m(r) = ... til p(r) = ...

01. oktober 2016 af mitak - Niveau: A-niveau

Hej,

Jeg skal omskrive m(r)=M*(r/R)0.1 til p(r)=1/30*<p>*(r/R)-2.9. p er massefylde. <p> er gennemsnitsmassefylden.

Jeg ved slet ikke hvordan jeg skal starte.
Det jeg har set på indtil videre er  p=m/V...

MVH


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2016 af jantand

Det er lettere at få et svar hvis opgven kendes i sin fulde ordlyd.

Vedhæft tekst og billeder


Skriv et svar til: Omskrivning af formel fra m(r) = ... til p(r) = ...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.