Matematik

Trekanter

10. december 2016 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: B-niveau
Kan nogle hjælpe mig med den første opgave?
Vedhæftet fil: image.png

Svar #1
10. december 2016 af Mie12345678 (Slettet)

Og med den næste opgave?
Vedhæftet fil:image.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. december 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. december 2016 af peter lind

Jeg kan altså kun se 1 opgave

Ifølge din tegning er c = 12 teksten siger c = 27 medens a = 12

Den korteste side i PQR er 18 Den korteste side ABC er 12 så er siderne i PQR 18/12 = 3/2 gange så stor som de tilsvarende sider i PQR


Svar #4
10. december 2016 af Mie12345678 (Slettet)

Hvordan skal jeg beregne siderne. Altså side a er 12 og b er 18 og c er 27.

Brugbart svar (0)

Svar #5
10. december 2016 af peter lind

Faktoren 3/2 giver siderne 18  27  og 81/2


Svar #6
10. december 2016 af Mie12345678 (Slettet)

Er så C for PQR 40,5 og a 18 og b 27

Brugbart svar (0)

Svar #7
10. december 2016 af peter lind

ja


Svar #8
10. december 2016 af Mie12345678 (Slettet)

Kan du hjælpe mig med at løse den næste opgave som jeg har vedlagt

Brugbart svar (0)

Svar #9
10. december 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #10
10. december 2016 af peter lind

Forholdet mellem de to vandrette sider i trekanterne er den somme som forholdet mellem de lodrette sider


Skriv et svar til: Trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.