Matematik

procentregning

18. januar 2017 af Anonyminized (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej jeg har følgende opgave: jeg får 75kr. om ugen og sparer 15kr. hvor meget sparer jeg i procent? Jeg vil gerne vide hvordan I gør tak.


Svar #2
18. januar 2017 af Anonyminized (Slettet)

Men hvordan kan det være


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. januar 2017 af mathon

Du ved sikkert, at omskrivning fra brøk til procent sker ved at multiplicere brøken med 100.

dvs
          sparet som brøk:      \frac{15}{75}

          sparet i procent:        \frac{15}{75}\cdot 100\%=\frac{1}{5}\cdot 100\%=20\%
      
                


Skriv et svar til: procentregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.