Fysik

Maksimal sammentrykning x, af fjederen.

13. december 2022 af magnuslopan - Niveau: Universitet/Videregående

Nogle der kan hjælpe med dette spørgsmål??? Jeg skal lave en aflevering om det ...

Vedhæftet fil: spgm 5.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. december 2022 af mathon

             \small \textbf{B)}


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. december 2022 af mathon

         \small \begin{array}{lllllll} \textup{Fjederenergi:}\\&& \frac{1}{2}\cdot k\cdot x^2=E_{\textup{fjeder}}=2\cdot \left (\frac{1}{2}\cdot m\cdot v^2 \right )\\\\&& \frac{1}{2}\cdot k\cdot x^2=m\cdot v^2\\\\&& k\cdot x^2=2\cdot m\cdot v^2\\\\&& x=\sqrt{\frac{2\cdot m\cdot v^2}{k}} \end{array}


Skriv et svar til: Maksimal sammentrykning x, af fjederen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.