Matematik

Reducering

10. april 2011 af mogenss (Slettet) - Niveau: A-niveau

(8a^3 * b * a^-2) / (2b)^2

Jeg har fået det til :

(8ab)/(2b)^2 =

8a/4b =

2a/b

Jeg ved bare ikke om man kan forkorte på den måde så hvis nogle erfarne ville hjælpe ville jeg være taknemmelig.


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. april 2011 af mette48 (Slettet)

(8a^3 * b * a^-2) / (2b)^2

(8ab)/(2b)^2 =

8a/4b2 = 2a/b2

Du har tabt et 2-tal


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.