Matematik

bevis af differensreglen hjælp :(

13. april 2011 af averoma24 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

nogle der kan hjælpe med at bevise differensreglen:

∫ (b,a) (f(x)-g(x))dx = ∫ (b,a) f(x)dx - ∫ (b,a) g(x) dx

tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2011 af Walras

Det er klart, at

d/dx(∫f(x)dx)=f(x)

d/dx(∫g(x)dx)=g(x).

Desuden er det klart, at

d/dx(∫(f(x)-g(x))dx)=f(x)-g(x),

hvoraf påstanden følger.


Svar #2
13. april 2011 af averoma24 (Slettet)

tak :-)


Svar #3
13. april 2011 af averoma24 (Slettet)

hvad med b og a??


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. april 2011 af Walras

Der er jo ingen forskel. Det eneste a og b bestemmer er i hvilket interval, du regner.


Skriv et svar til: bevis af differensreglen hjælp :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.