Matematik

Kvadratrod og kubikrod?

17. april 2011 af Sandhu (Slettet)

Har lidt svært med disse opgaver,

Altså, √x3 * kubikrodenx2. Hvordan regner man det ud?

Og hvordan regner man, (x+y)2 – (x-y)2 ud??

Nogen der kan hjælpe??
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2011 af Anxyous (Slettet)

 Du har fået hjælp:

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1004517

Dette understøtter i øvrigt dette:

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1004524


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. april 2011 af peter lind

Den første: brug at xn*xm = xn+m. med kvadratrode er n=½, med kubikrod er m=1/3

Brug kvadratformlerne (a±b)2 = a2+b2 ± 2*a*b

Jeg går ud fra at du med (x+y)2 mener (x+y)2 og ikke (x+y)*2


Svar #3
17. april 2011 af Sandhu (Slettet)

Ja (Peter lind) men hvordan regner jeg det ud??

(x+y)2 – (x-y)2


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Skriv dem nu ordentligt op, når du ovenikøbet har muligheden via x2-mærket lige over skriveboksen.

Har du hørt om kvadratsætningerne?


Svar #5
17. april 2011 af Sandhu (Slettet)

For det første har jeg ikke spurgt dig, dulugtergrimt, så vil du være så venlig, at lade være med at svare??


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

For det andet har du spurgt ud i rummet. Har du hørt om kvadratsætningerne spurgte jeg om? Der er sgu nok et lille hint der, ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #7
17. april 2011 af NejTilSvampe

1) mage til uforskammethed skal man lede længe efter.

B) ønsker du overhovedet hjælp?!


Skriv et svar til: Kvadratrod og kubikrod?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.