Matematik

andengradspolynomier

18. april 2011 af mehtapcik (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej jeg har en opgave, som jeg gerne vil have hjælp i ( Foreklaret med ord tak, om hvad man skal fra punkt til punkt, for  jeg har svært ved det)

-Et andengradspolynomium    f(x) = 2x^2 + bx + c      , har rødderne  -2 og 3 .  Faktoriser f 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Du skal omskrive polynomiet til f(x) = a*(x-r1)(x-r2)


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. april 2011 af mathon

...hvilket giver dig

                                 f(x) = 2x2 + bx + c = 2(x+2)(x-3)


Skriv et svar til: andengradspolynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.