Engelsk

ENgelsk

01. maj 2011 af heliumdyt (Slettet)

nogen der vil se om jeg har oversat det rigtigt
”Er min skjorte blevet strøget?” råbte han fra soveværelset = Is my shirt  ironed?" he yelled from the bedroom
Efter kampen så bokseren udsædvanlig svag og træt ud. = After the match,  the boxer looked unusually weak and tired
Hvis tvillingerne til sidst vinder konkurrencen, er det en sensation= If the twins at last wins the competition, it's a sensation
 

Når der kan se fejlen i nedenstående sætning??
Who started this fight? The boy which nose is bleeding or the one who’s lying on the ground.


 


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. maj 2011 af over9000 (Slettet)

1.

a.

>>= Is my shirt ironed?" he yelled from the bedroom <<

Sætningen er (i den danske version) førnutid. Derfor skal den hedde

>>"Has my shirt been ironed?" he yelled from the bedroom<<

b.

After the match, the boxer looked unusually weak and tired

ser korrekt ud.

c.

If the twins at last wins the competition, it's a sensation

Jeg ville sige det burde hedde "Finally" i stedet for "at last". Derudover skal det også være "win" og ikke "wins" da det ikke er 3. pers. ental.

2.

"Who started this fight? The boy which nose is bleeding or the one who’s lying on the ground."

which skal erstattes med whose.


Svar #2
01. maj 2011 af heliumdyt (Slettet)

tusinde tak :-)


Skriv et svar til: ENgelsk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.