Matematik
Sumvektor
18. maj 2005 af
Mowsiii (Slettet)
Jeg skal beregne sumvektoren af a og b. a=(-2 -2) b=(1 7) giver det så (-1 5) eller (3 9)
Og en anden hvor f=(2 3) e=(-5 3) giver det så (-3 6) eller (7 6)
Og en anden hvor f=(2 3) e=(-5 3) giver det så (-3 6) eller (7 6)
Svar #1
18. maj 2005 af frodo (Slettet)
det er naturligvis den første i begge tilfælde. Koordinaterne skal jo lægges sammen indbyrdes.
Skriv et svar til: Sumvektor
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
