Matematik

Reducering

03. maj 2011 af frederikkeon (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej!

Jeg mangler lidt hjælp til at reducere følgende stykke: 

8a^3*b*a^-2/(2b)^2

PFT. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. maj 2011 af mathon

              23·a3·b1·a-2·2-2·b-2  = 23·2-2·a3·a-2·b1·b-2  = 23-2·a3-2·b1-2  = 21·a1·b-1  = 2ab-1  = 2a / b


Svar #2
03. maj 2011 af frederikkeon (Slettet)

 Tak for svaret!

Jeg forstår ikke helt trin 1 - hvordan kommer du derhen? 


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.