Matematik

trekantsberegning

10. maj 2011 af englo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :-)


Jeg har brug for hjælp til opgave b i det vedhæftede dokument. Jeg har forstået opgave og ved hvordan man kan regne a ud, men så kan jeg ikke lige gennemskue, hvordan man kommer videre.

Vedhæftet fil: opg 3.doc

Brugbart svar (1)

Svar #1
10. maj 2011 af mathon

   

    sinus-relationer
    på formen

                               a/sin(A)  = b/sin(B)


Svar #2
10. maj 2011 af englo (Slettet)

ja altså a bliver 353,4, men hvad gør jeg så?


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. maj 2011 af mathon

a)
                    b = 283,095

b)
                    beregn først hc


Brugbart svar (1)

Svar #4
10. maj 2011 af mathon

           

                     hc = b·sin(72,3º)


Skriv et svar til: trekantsberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.