Matematik

Reducering

20. maj 2011 af N007 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej nogen som gider at fortælle mig om jeg har reduceret dette rigtigt?:

Reducér udtrykket

T2 −K2 +(T +K)2 −2KT

= T^2-k^2+T^2+k^2+2KT-2KT

= T^4

 Fordi T^2+ T^2 bliver tilbage .. ? :s


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2011 af hvadmeddet (Slettet)

Det er rigtigt at alt andet end T^2+T^2 går ud, men T^2+T^2 er ikke T^4.


Svar #2
21. maj 2011 af N007 (Slettet)

 er resultatet så T2+T2 ?? Eller? :S


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. maj 2011 af hvadmeddet (Slettet)

T^2+T^2=2*T^2. Når to af de samme lægges sammen har man to af dem :)


Svar #4
21. maj 2011 af N007 (Slettet)

 Okay, men er det forkert at skrive det sådan her  T2+T2  ??


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. maj 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Du skal reducere så meget som muligt og får points derefter. Nej, det er ikke forkert at skrive sådan, men hvad koster det dig at slå leddene sammen? :)


Svar #6
21. maj 2011 af N007 (Slettet)

 0kay.. Mange Tak for Hjælpen :))


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.