Matematik

f dobbeltmærke (f'')

22. maj 2011 af Gestuz (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Det der med f'' (f dobbeltmærke) hvordan er det lige det fungerer?

Jeg er med på hvordan man finder f'(x) men ikke f''(x)

Eksempel: Funktionen f har forskriften f(x)= x^3 - 6x^ 2 + 5Gør rede for at grafen f har en vendetanget, og bestem røringspunktet for denne.

Jeg er kommet så langt, at: f'(x)= 3x^2 - 12 x


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. maj 2011 af Yow! (Slettet)

for ar finde f''(x) skal du differentiere f(x) to gange...


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. maj 2011 af mathon

            f ''(x) = (3x2 - 12x) '


Svar #3
22. maj 2011 af Gestuz (Slettet)

 Tak for hjælpen begge to :-)


Skriv et svar til: f dobbeltmærke (f'')

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.