Matematik

Brøkregning

22. maj 2011 af EmilieBN (Slettet)

Hvad er - ( 18 / 4) + 4? :)
Facit siger - 1 / 2
men det kan jeg ikke få til at give mening. 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. maj 2011 af Euroman28

du kan lave 4 om til fjerde-dele.

ved at sige 4*(4/4) = 16/4

Derfor -18/4 + 16/4 = -2/4 = -1/2

- - -

Der er Matematik i alt.


Svar #2
22. maj 2011 af EmilieBN (Slettet)

 tak!


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. maj 2011 af Euroman28

var så lidt husk at når du står i situation hvor du skal lægge eller trække et hel tal og en brøk så lav hel-tallet om til en tilsvarede brøk som i f.eks. opgaven ovenfor.

- - -

Der er Matematik i alt.


Skriv et svar til: Brøkregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.