Matematik

Mate 2011

23. maj 2011 af sk4ever (Slettet)

Er der nogen, der ved hvordan Matematik STX A 2011 ser ud`?
Jeg ved ikke rigtig hvad skal jeg øve mig i :(


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2011 af Shtine (Slettet)

Den ligner vel alle de andre år. (:
Så på lidt af det hele. (; Skønt - i know. Sidder selv med det.

- Stine.


Svar #2
23. maj 2011 af sk4ever (Slettet)

Hehe ok tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. maj 2011 af hjæææælp (Slettet)

her er den fra i år i mat A 

http://www.uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF11/110518_1stx111_MAT_A.ashx


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. maj 2011 af Miapetersen1992 (Slettet)

Nicolaaai,  kan du hjælpe med opgave 3 uden hjælpemidler, hvor man skal gøre rede  for hvad konstanterne fortæller om fluernes udvikling :

N(t) = 23 * 1,386^t

er start værdien ikke 23 ?  altså funktionen starter med 23 fluer og for hver gang x stiger med 1,386 så stiger fluernes antal med 23 ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. maj 2011 af 215 (Slettet)

 #4
Startværdien af fluer er 23

og antallet vokser med 38,6 % hvert døgn..


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. maj 2011 af 215 (Slettet)

 Jeg tror at sættet bliver sværere, fordi at det andet sæt var meget let..


Brugbart svar (0)

Svar #7
23. maj 2011 af Shtine (Slettet)

#6
Jeg er desværre enig. /:


Brugbart svar (0)

Svar #8
23. maj 2011 af 215 (Slettet)

 Jeg frygter den udenhjælpemidler.. så jeg øver på en masse af dem, men på den anden side, ved jeg ikke om jeg har tid nok til den med hjælpemidler, der virkelig mange..


Brugbart svar (0)

Svar #9
23. maj 2011 af Shtine (Slettet)

Der er altid 25 spørgsmål i alt - lige meget hvad. (:


Brugbart svar (0)

Svar #10
23. maj 2011 af 215 (Slettet)

 Ja.. men synes at den uden hjælpemidler følger jeg udfra dem jeg har beregnet at 6 opgaver kan jeg sagtens lave på 20 min.. uden at tjekke..
men de andre bliver nok med lidt mindre tid til at kigge igennem


Brugbart svar (0)

Svar #11
23. maj 2011 af Miapetersen1992 (Slettet)

men de har vel lavet opgavesættene for et par måneder siden?  så hvordan vil de kunne vide at det andet sæt er let,  de kan vel ikke nå at ændre på det?   Jeg håber ikke at sættet i morgen bliver svært ..


Brugbart svar (0)

Svar #12
23. maj 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Øv typeopgaverne. Ethvert eksamenssæt indeholder en række opgaver, der ligner dem fra forrige år (noget med en række tabelværdier og noget regression, noget med maximum og minimum, noget med vektorer, noget med integralet mellem 2 grafer og x-aksen, noget med statistik og boxplot og noget med en differentialligning). Ud af 10(?) opgaver i alt med hjælpemidler er det nu rart at kunne klare 5-6 af dem i løbet af forholdsvist kort tid (måske lidt over en time) og så bruge tiden på de lidt sværere opgaver.


Brugbart svar (0)

Svar #13
23. maj 2011 af Shtine (Slettet)

Der "plejer" at være et let og et svært.. Det er derfor vi kan gætte på det.. /:


Brugbart svar (0)

Svar #14
23. maj 2011 af 215 (Slettet)

 Min lærer nævnte at det sidste plejer at være det sværeste.. :/


Brugbart svar (0)

Svar #15
23. maj 2011 af 215 (Slettet)

 Boxplot og statestik.. det håber jeg ikke..


Brugbart svar (0)

Svar #16
23. maj 2011 af Miapetersen1992 (Slettet)

ej :(   det er bare det sidste jeg har brug for..

Har i lavet opg 5, der hedder

en funktion f er bestemt ved

f(x) = 2x +  ( 1/x ) ,    x > 0

Bestem den stamfunktion  til f,  hvis graf går gennem P(1,3)


f ' (x) = x^2 + ln(x)   

indsætter punktet P(1,3)

dvs.

f ' (x) = 1^2 +ln(1)    = 1 + ln(1)     og   3^2 + ln(3) =  9 + ln(3)          giver det ikke  8 - ln(2) ?


Brugbart svar (1)

Svar #17
23. maj 2011 af 215 (Slettet)

 nej..

F(x) = x^2 +ln(x) + K

3  = 1 +ln(1) + k 

3 = 1 + 0 + k

2 = k

F(x)= x^2+ln(x) + 2


Brugbart svar (0)

Svar #18
23. maj 2011 af 215 (Slettet)

 F(x) = stamfunktion

f'(x) = differentiere


Brugbart svar (0)

Svar #19
23. maj 2011 af Miapetersen1992 (Slettet)

nåår ja ! tusind tak !


hvordan har du lavet opgave 4 )


f(x) = e^x - x -1


undersøg, om f er en løsning til diff.ligningen

dy/dx = y + x

hvis jeg differentiere f ' (x) = e^x - 1 ?

hvordan kan det være løsningen til diff.ligningen?


Brugbart svar (0)

Svar #20
23. maj 2011 af 215 (Slettet)

 f(x) = e^x-x-1 => f'(x) = e^x-1

 dy/dx = y + x <=> e^x-1=e^x-x-1 + x <=>e^x-1 = e^x-1


Forrige 1 2 Næste

Der er 36 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.