Engelsk

Oversæt følgende til engelsk:

25. maj 2011 af Husne (Slettet) - Niveau: B-niveau

1. På vej til Sydney skulle de skifte fly i Heatrow
= On the way to Sydney they had to change flight in Heathrow

2. Han sad og sov foran fjernsynet, da en stemme pludselig afbrød filmen med en vigtig meddelelse.
= He sat and slept in front of the television, when suddenly a voice disturbed the film with an important message

3. Selv om ulvene for mange år siden levede overalt i Sverige, er de nu næsten forsvundet.
= Even though wolves lived all over Sweden, are they now nearly vanished.

4. “Søde ven, du er helt klart tilgivet for at have glemt min fødselsdag,” smilede hun.
= “Sweet friend, you are clearly forgiven for forgetting my birthday“ she was smiling

Nogen der gider at hjælpe??


Skriv et svar til: Oversæt følgende til engelsk:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.