Matematik

Differentialregning

30. maj 2011 af AnonymMR (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej alle matematik genier

Er der nogen der kan hjælpe mig?

Redegør for differentiabilitet af en funktion og udled tangentligningen.

På forhånd tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. maj 2011 af Duffy

Start med at læse i din bog. Spørg så...


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. maj 2011 af mathon


du skal have fat i definitionen på differentialkvotient
 

                             f '(x) = limes (f(x+Δx) - f(x)) / Δx   =      a =  limes Δy/Δx
                                        Δx→0                                                                Δx→0

når
                            y = ax + b

tangenten  er sekantens grænselinje for Δx→0          ( P(x,y) ---> Po(xo,yo) )


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.