Matematik

Bevis for kapitalfremskrivningsformlen?

30. maj 2011 af Camillamoli (Slettet)

Hej

Jeg sidder med et eksamensspørgsmål der lyder som følgende:
Gør rede for begrebet fremskrivningsfaktor og kapitalfremskrivningsformlen.

Ved fremskrivningsfaktor har jeg lavet beviset for k_1 = k_0 * (1 +r)

Men er det et bevis for kapitalfremskrivningsformlen, k_n = k_0 * (1+r)^n?


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. maj 2011 af mathon

                                    y = yo·ax       der for a>1 kan skrives 1+r

                                    yx = yo·(1+r)x

i finansverdenen er alt kapital og terminerne er heltallige = numerous
hvoraf
                                    Kn = Ko·(1+r)n


Skriv et svar til: Bevis for kapitalfremskrivningsformlen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.