Matematik
Binomial
Givet ∑4k=2 b(k; 9, 0.3). Jeg har en liste af tabeller og resultatet skal give 0.7052. Men kan ikke lige se hvordan det gøres. Har prøvet 1-B(1,9,0.3)=0.8040 men det ser ikke ud til at være rigtigt.
Svar #1
04. juni 2011 af Andersen11 (Slettet)
Benyt udtrykket
b(k ; n ; p) = [ n! / (k!·(n-k)!) ] · pk · (1-p)n-k
til at beregne
b(2 ; 9 ; 0,3) = 0,266828
b(3 ; 9 ; 0,3) = 0,266828
b(4 ; 9 ; 0,3) = 0,171532
hvorfor
∑4k=2 b(k ; 9 ; 0,3) = 0,705188
Skriv et svar til: Binomial
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
