Matematik

Eksponentiel notation

05. juni 2011 af Rikkesand (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hej alle, jeg har et spørgsmål jeg meget gerne kunne bruge noget hjælp til. 


 Redegøre for eksponentiel notation og vise hvordan 264 mio kan skrives som eksponentiel notation.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2011 af peter lind

Du skriver tallet som a*10n, hvor 1 ≤ |a|< 10 og n er antal cifre svarende til et helt tal  efter kommaet. I dit eksempel er 1 mio = 106, da der kommer 6 0'er efter 1 tallet . 264 = 2,64*102 og 264 mio er så 2,64*102*106 = 2,64*108


Svar #2
05. juni 2011 af Rikkesand (Slettet)

 Tak skal du have! 


Skriv et svar til: Eksponentiel notation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.