Matematik

funktionsanalyse

06. juni 2011 af aandersen2 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Redegør for hvilke funktioner der hører til hvilke grafer, dette er på sin vis let, da jeg bare skal indtaste dem på lommeregneren. Men efterfølgende skal jeg anvende et passende udpluk af begreberne fra funktionsundersøgelsen og på denne måde argumentere for valg af graf.

Jeg forstår bare ikke følgende funktioner, og kan derfor ikke undersøge dem, da jeg ikke fatter hvad jeg skal.

f(x) = 3x^4 + 8x^3 + 6x^2
f(x) = √(x^2+4)
f(x) = x * ln(x)
f(x) = 1/3x^3 – 4x
f(x) = 8x * e^-x
f(x) = -2x^2 – 1

Håber der er nogle der ude der kan hjælpe mig med at klaregøre hvorledes jeg skal gribe dette an, eller måske har tid til at se på nogle af funktionerne?


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. juni 2011 af Jensen2300 (Slettet)

 slå op i din matematikbog under "monotoniforhold" vil jeg tro :)


Skriv et svar til: funktionsanalyse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.