Matematik

-x^2+16x = 2x+30

07. juni 2011 af NiBø (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

skal løse funktionen i overskriften, men kan ikke komme i gang da jeg ikke kan huske hvordan man opløser -x^2.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2011 af volcom1

 du kan trække -x^2 over på den anden siden så du har funktionen:

16x=2x+30+x^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. juni 2011 af mathon

      x2 - 14x + 30 = 0

.

men skriv under matematik næste gang


Svar #3
07. juni 2011 af NiBø (Slettet)

Havde ikke set dit svar, så har oprettet samme spørgsmål under matematik. Hvis du kigger i den anden tråd kan du se, at jeg også skal forklare hvad løsningen viser. Så hvis du kender svaret må du gerne svare i den anden tråd.


Skriv et svar til: -x^2+16x = 2x+30

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.