Dansk

Klage over FSA Eksamskarakterne!

08. juni 2011 af Ayams1 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej alle sammen :-)

Mig og hele min årgang, er vildt irriteret over den censor, vi har fået til dansk. Det er i den skriftlige fremstilling. Grunden til det er fordi, at vores lærer har informeret os om, at vi kun har fået få 7-taller og en masse 4 og 02. Så lige nu har vi lyst til at klage. Vores lærer har self. fået talt med hende, men hun er stædig. Hun mener at en eneste fejl kan give et 4-tal.

Nu når vi har tænkt os at klage, så er det sådan at vi ikke ved, hvor vi kan klage henne. Sende et brev er vel den eneste idé vi har fået, men hvor skal vi egentlig sende den henne? Undervisningsministeret eller hvor præcist?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2011 af 215 (Slettet)

 nu skal du tænke de karakter som du får nu, kan du ikke bruge til en skid.. så jeg ved nu ikke hvorvidt det er værd at klage..


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. juni 2011 af JJ-cool (Slettet)

Nu skal man ikke umiddelbart tillægge jeres lærers udtalelser nogen som helst værdi. jeres censor har vurderet jeres opgaver i forhold til de faglige mål, der er for din 9. klasse, og derfor mener hun, at jeres præstationer ligger, hvor de ligger.
Din lærer har måske gjort sit arbejde mindre godt. Måske er din klasse ikke så god - der kan være mange årsager. Måske kan din censor endog være lidt mere krævende end din faglærer.
Hvis du/I vil klage skal I argumentere ud fra de faglige mål, der er for jeres niveau og begrunde ud fra jeres besvarelse fagligt, hvorfor I mener, jeres målopfyldelse er bedre end den karakter, I har fået. Men I skal nok gå til jeres inspektør og få yderligere informationer/hjælp


Skriv et svar til: Klage over FSA Eksamskarakterne!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.