Matematik

ligefrem proportional

09. juni 2011 af studerende20 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg sidder og arbejder med lineær funktion.. Er det korrekt forstået at, hvis b=0 så er y=a*x , hvilket er en ligefrem proportionalitet.Det vil sige at grafen skærer y-aksen i 0.0<

Er det korrekt forstået? men hvad med omvent proportionalitet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2011 af Matkaj

Ja, omvendt proportional er når y = a/x, hvilket ikke er en lineær sammenhæng!


Svar #2
09. juni 2011 af studerende20 (Slettet)

Men hvorfor er det ikke det?


Skriv et svar til: ligefrem proportional

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.