Matematik

Bevis - regneregel

10. juni 2011 af Masculine (Slettet) - Niveau: A-niveau

I beviset for den logistiske vækst, så får man at

(b/a * 1) / (b/a)*(a/b +c*e^-bt))     <----> b/a / 1+c*e^-bt                    (Har også vedhæftet regnestykket som en word fil).

Kan ikke helt se hvordan 1 bliver flyttet ned i nævner, og hvor a/b bare sådan forsvinde?

Vedhæftet fil: Logisktisk.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2011 af mathon

                (b/a ) / (b/a)·((a/b) +c1·e-bt))   = 1/((a/b) +c1·e-bt))  =  (b/a)/(1+c·e-bt))

.

   med
                 c = (b/a)c1


Skriv et svar til: Bevis - regneregel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.