Matematik

Brøk

23. juni 2011 af rexden1

Hvordan pokker indsætter man latex kode ???

\documentclass[a4paper,11pt]{article}
\begin{document}
Hejsa, \newline

Hvis en opgave lyder:

Man har 2 br\o ker som er lig med hinanden $\frac{a}{b}=\frac{c}{d}$

hvor $a < b$ og $c > d$

Angiv s\aa dan to br\o ker. \newline

Det kan man vel egentlig ikke, da venstre siden jo altid vil v\ae re

mindre end $0$ og h\o jre siden st\o rre end $1$.\newline

Eller tager jeg fejl ?

\end{document}


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. juni 2011 af PoKulaKi (Slettet)

Hvorfor skulle venstresiden være mindre end 0? højresiden er numerisk større end 1, men den kan jo også være negativ. 

Hvad med d = -b, c = -a?


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. juni 2011 af Euroman28

@rexden1,

du skriver sådan her.

Man har to brøker der er lig med hinanden 

hvor a < b og c > d.

Angiv sådan to brøker.

- - -

Der er Matematik i alt.


Skriv et svar til: Brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.