Matematik

integralregning - stamfunktion

07. august 2011 af kidmartion (Slettet)

 Er dette udregnet korrekt? 

f(x) = x3+2x2-5x+6

Fc(x) = 1/4x4+2/3x3-5/2x2+6x+c

----------------------------------------------------

 

f(x) =3x2-7e7x+2/x+17

3/3x3 -7/7e7x+2*ln(x)+17x+c

<=> 3x3-7e7x+2*ln(x)+17x+c
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. august 2011 af NejTilSvampe

 den nederste er ikke rigtig. 

tjek selv ved at taste det ind på din lommeregner eller differentier dit resultat og sammenlign med det oprindelige udtryk.


Svar #2
07. august 2011 af kidmartion (Slettet)

 hvordan kan jeg tjekke det på min Ti-89 ?? hvordan indtaster man det på lommeregneren?


Svar #3
07. august 2011 af kidmartion (Slettet)

 F(x)x= 3x3-e7x+2*ln(x)+17


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. august 2011 af mathon

 

   Define f(x)=3x^2-7e^(7x)+(2/x)+17

   Define g(x)=∫(3x^2-7e^(7x)+(2/x)+17,x,c)

   tast g(x)


Svar #5
07. august 2011 af kidmartion (Slettet)

Jeg får følgende på lommeregneren:  2*ln(|x|) +(e7*x)/(ln(e))+x3+1. x3 +17x+c


Svar #6
07. august 2011 af kidmartion (Slettet)

 Har jeg udregnet dette korrekt?
Fx(c) = 3x3-e7x+2*ln(x)+17


Skriv et svar til: integralregning - stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.