Matematik

Er den lavet korrekt?

09. august 2011 af Hansen26 (Slettet)

 Hej

Jeg vil hører om der ikke er nogle af ejr, der kan hjælpe mig med dene opgave.

Nedestående udtryk er reduceret gennem 4 trin. Jeg skal finde fejlen.

a - [(a - b) - (- (3a + b) - b )]

= a - [a - b - ( - 3a - b - b )]       1.trin

= a - [a - b + 3a - b + b]             2. trin

= a - a + b - 3a + b - b               3 . trin

= b - 3a

Er det ikke korrekt at fejlen er i 2. trin hvor der mellem 3a og b, skulle have stået plus og ikke minus?

Og bliver resultatet så -b -3a?

Tak for hjælpen :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. august 2011 af wut123 (Slettet)

 Ja


Svar #2
09. august 2011 af Hansen26 (Slettet)

Okai Tak :)


Skriv et svar til: Er den lavet korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.