Matematik
Help
Hej alle sammen håber i kan hjælpe mig, med at isoler c fra denne formel.
K= C/ √(4T²-C²)
Svar #1
13. august 2011 af SuneChr
Forudsætning 4T2 - C2 > 0
Gang med nævneren på begge sider af lighedstegnet.
Hvis begge sider af lighedstegnet er positiv i den fremkomne ligning, må der kvadreres på begge sider. Så skulle C2 kunne findes og dermed C.
Svar #2
13. august 2011 af mathon
√(4T²-C²) = C/K for C2 ≤ 4T2
4T² - C² = C2/K2
4T² = (1+1/K2)C2 =
C = ±√(4T²/((1+1/K2)) = 2T/(√(1+1/K2)) og C2 ≤ 4T2
Skriv et svar til: Help
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
