Matematik

Afleveringsmatematik

20. august 2011 af øhmmm (Slettet)

hej har lige 2 opg jeg ikke kan finde ud af

beregn sidelængden a i et trapez, hvor h = 6 cm, b = 10 cm og arealet er 43.50

også:

tegn i målstoksforholdet 1:500 en rektangulær mark med målene 25 x 12 meter. Hvor bred/lang skal den være på tegningen?   Tegn en af diagonalerne i rektanglet.  beregn længden af denne diagonal. 

tak på forhånd :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2011 af mathon

 

      benyt

                             (1/2)·h·(a + b) = A

                             (a + b) = 2A/h

                             a = (2A / h) - b

                             a = (2·(43,50 cm2) / (6 cm))   -   (10 cm)


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. august 2011 af mathon

tegn i målstoksforholdet 1:500

                                              25 m  x  12 m     =     2500 cm   x   1200 cm

                                                        på tegning       5 cm    x   2,4 cm
                                                      


Svar #3
20. august 2011 af øhmmm (Slettet)

skal også vise mellem regingerne og forstod dem ike helt :(


Skriv et svar til: Afleveringsmatematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.