Matematik

blækmat til i morgen hjælp:)!!

28. august 2011 af malthe97zico (Slettet)

mads afleverer i alt 15 flasker og får 36 kr. nogle af flaskerne er til pant B og resten til pant C.

hvor mange er der af hver slags?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2011 af merelort (Slettet)

Pant b= 1,5kr

Pant c= 3kr

36/3= 12

36/1,5=24

Så enten 24 flasker af pant b eller 12 flasker til pant c


Svar #2
28. august 2011 af malthe97zico (Slettet)

12 flasker pant c for der må kun være 15 ialt:)


Skriv et svar til: blækmat til i morgen hjælp:)!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.