Matematik

funktoiner

28. august 2011 af OoOniOoO (Slettet) - Niveau: C-niveau

En funktion f er bestemt ved f(x)= b*a^x. Grafen for f går gennem punkterne (2,20) og (4,80)

Bestem tallene a og b

Hvad gør jeg her ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2011 af Isomorphician

Opstiller to ligninger med to ubekendte.


Svar #2
28. august 2011 af OoOniOoO (Slettet)

hvordan ? :D


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. august 2011 af Isomorphician

(i): 20 = b*a2

(ii): 80 = b*a4

Del (i) med (ii), så kan du isolere a.


Skriv et svar til: funktoiner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.