Spansk
Perfektum og rettelse af sætninger, tak!
Hej. jeg har nedenstående lavet 10 sætninger i perfektum, om hvad jeg har lavet i weekenden. men er ikke sikker på om de er rigtige, så det vil være dejligt, hvis der var nogen som ku hjælpe mig. på forhånd tusind tak!
<span style="font-size:20.0pt;color:black;mso-themecolor: text1"> </o:p>
<span style="mso-fareast-font-family:Cambria;mso-fareast-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:Cambria;mso-bidi-theme-font:minor-latin;color:black;
mso-themecolor:text1">1. He jugado al fútbol. (Jeg har spillet fodbold)<br style="mso-special-character:
line-break" />
</o:p>
<span style="mso-fareast-font-family:Cambria;mso-fareast-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:Cambria;mso-bidi-theme-font:minor-latin;color:black;
mso-themecolor:text1">2. He estado en la ciudad. (Jeg har været i byen)<br style="mso-special-character:
line-break" />
</o:p>
<span style="mso-fareast-font-family:Cambria;mso-fareast-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:Cambria;mso-bidi-theme-font:minor-latin;color:black;
mso-themecolor:text1">3. Heestado en una fiesta. (Jeg har været til fest)<br style="mso-special-character:
line-break" />
</o:p>
<span style="mso-fareast-font-family:Cambria;mso-fareast-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:Cambria;mso-bidi-theme-font:minor-latin;color:black;
mso-themecolor:text1">4. Hedormido. (Jeg har sovet)
</o:p>
<span style="mso-fareast-font-family:Cambria;mso-fareast-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:Cambria;mso-bidi-theme-font:minor-latin;color:black;
mso-themecolor:text1">5. He estado con mis amigos. (Jeg har været sammen med mine venner)
</o:p>
<span style="mso-fareast-font-family:Cambria;mso-fareast-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:Cambria;mso-bidi-theme-font:minor-latin;color:black;
mso-themecolor:text1">6. He estado con mi novio. (Jeg har været sammen med min kæreste)
<span style="mso-fareast-font-family:Cambria;mso-fareast-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:Cambria;mso-bidi-theme-font:minor-latin;color:black;
mso-themecolor:text1">
He comido. (Jeg har spist)
</o:p>
<span style="mso-fareast-font-family:Cambria;mso-fareast-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:Cambria;mso-bidi-theme-font:minor-latin;color:black;
mso-themecolor:text1">8. He estado e el bosque. (Jeg har været i skoven)<br style="mso-special-character:
line-break" />
</o:p>
<span style="mso-fareast-font-family:Cambria;mso-fareast-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:Cambria;mso-bidi-theme-font:minor-latin;color:black;
mso-themecolor:text1">9. He jugado al balncesto. (Jeg har spillet basket)
</o:p>
<span style="mso-fareast-font-family:Cambria;mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Cambria;mso-bidi-theme-font:minor-latin;color:black; mso-themecolor:text1">10. He estado con mi familia. (Jeg har været sammen med min familie</o:p>
Svar #1
29. august 2011 af jbmm (Slettet)
Dine sætninger er OK, kun 2 små stavefejl.
He jugado al fútbol. (Jeg har spillet fodbold)
He estado en la ciudad. (Jeg har været i byen)
He estado en una fiesta. (Jeg har været til fest)
He dormido. (Jeg har sovet)
He estado con mis amigos. (Jeg har været sammen med mine venner)
He estado con mi novio. (Jeg har været sammen med min kæreste)
He comido. (Jeg har spist)
He estado en el bosque. (Jeg har været i skoven)
He jugado al baloncesto. (Jeg har spillet basket)
He estado con mi familia. (Jeg har været sammen med min familie)
Skriv et svar til: Perfektum og rettelse af sætninger, tak!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
