Tysk

Hjælp til oversættelse - tjek!

29. august 2011 af Flyer (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle, har nogle oversættelser jeg er ret usikker på.. Håber i vil guide mig lidt rundt og påpege de fejl jeg evt måtte ha' :)

1. Vi elsker ham alle meget højt = Wir lieben ihn alle sehr viel

2. Min moster er en husmor = intet bud her, desværre..

3. Min mor elsker mig uanset hvad og jeg kan altid regne med hende = meine Mutter liebt mir egal was, und ich kann immer auf sie verlassen

4. Jeg har en smule familie i Svergie..og resten bor i Danmark = intet bud her, desværre..

Det med fed er der hvor jeg har problemer :) takker !


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. august 2011 af Tyrael (Slettet)

Die Sätze sind nicht so kompliziert. Versuch noch einmal.

Hint: Wörterbuch!

 


Skriv et svar til: Hjælp til oversættelse - tjek!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.