Matematik

gennemsnitsfart

30. august 2011 af sofiat (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 jeg har problem med denne opgave.

 den lyder 

 vognen bliver løftet 52 meter op i det gyldne tårn.

turen op tager 24 sekunder

Beregn vognens gennemsnitsfart på vej op.¨

 HJÆLP MIG


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. august 2011 af mette48 (Slettet)

gennemsnitsfart = vejlængde / tid


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. august 2011 af Kvadratrod (Slettet)

som #1

v = s/t


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. august 2011 af Lagarde (Slettet)

52*24/60=130 k/m

Med forbehold for fejl


Brugbart svar (1)

Svar #4
30. august 2011 af mette48 (Slettet)

#3 jeg forstår dit forbehold, men hvis du er nød til at tage forbehold, bør du undlade at svare.

både udregningsmetode og enhed er forkert.

52 m / 24 s =52/24 m/s   =60*52/24 m/m     (meter pr minut)  =   60*60*52/24 m/t= 60*60*52/24/1000 km/t

#0 du behøver ikke angive farten i andet end m/s se #1


Brugbart svar (1)

Svar #5
30. august 2011 af Lagarde (Slettet)

4# hastigheden er 130 ikke


Skriv et svar til: gennemsnitsfart

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.