Matematik

Hjælp

05. september 2011 af MatildeB94 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Angiv følgende tal som uforkortelige brøker:

 

        3              1

c=    - minus   -
       8r              2

 

Har problemer med dette stykke, ved ikke hvordan man regner det - det ville være dejligt med noget hjælp tak (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2011 af AskTheAfghan

c = ( 3/8t)   -  (1/2)   ?

Hvad er der, du skal regne ud?


Svar #2
05. september 2011 af MatildeB94 (Slettet)

Jeg skal forkorte brøkeren så meget som muligt..


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. september 2011 af AskTheAfghan

Jeg mener de er allerede forkortet så meget som muligt.  c = (3 - 4t)/8t


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.