Matematik

natulig logaritme

11. september 2011 af Colloio (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

hej en fra mit hold har skrevet at ln(N!/(n!(N-n))=ln(N!)-ln(n!)-ln(N-n) og den sammenhæng kan jeg ikke forstå???


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2011 af peter lind

Der gælder at ln( a/(b*c) ) = ln(a)-ln(b)-ln(c). Her er så a = N!, b = n! og c = (N-n))!


Svar #2
11. september 2011 af Colloio (Slettet)

det tænkte jeg også gældte, men når jeg tjekker på min nspire lommeregner, siger den det er falsk??


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du skal sikkert benytte en funktion for N! osv.


Skriv et svar til: natulig logaritme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.