Matematik
Integralet 6x^2-5*x
Hej.
Jeg har forsøgt at beregne integralet, men får et andet svar end maple (CAS program) og jeg kan ikke se, hvad jeg gør forkert.
∫_(-2)^0¦(6x^2-5x)
[?2x?^3-?2,5x?^2 ]_(-2)^0
(2*03-2,5*02)-(2*-2)-2,5*-22
0-(-4-2.5*-4)
0-(-4-10)
=14
Svar #1
11. september 2011 af mathon
-2∫0(6x^2-5x)dx = [2x3 - (5/2)x2]-20 = 2·03 - (5/2)·02 - (2·(-2)3 - (5/2)·(-2)2) = 0 + 16 + 10 = 26
Svar #2
11. september 2011 af Studieguruen (Slettet)
-2∫0 (6x2 - 5x) dx = [2x3 - (5/2)x2]-20 = 0 - (2·(-2)3 - (5/2)·(-2)2) = 16 + 20/2 = 16 + 10 = 26
Svar #3
11. september 2011 af Andersen11 (Slettet)
Man skal beregne
-2∫0 (6x2 -5x) dx = [2x3 - (5/2)x2]0-2 = -2·(-2)3 + (5/2)(-2)2 = 16 +(5/2)·4 = 16 + 10 = 26
Du har beregnet -2·(-2)3 til 4 .
Skriv et svar til: Integralet 6x^2-5*x
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
