Matematik

Retvinklede trekanter, eller?

12. september 2011 af NicolaiML (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej.

Jeg går på 1. år på HTX i Esbjerg og har haft om Sinus cosinus tangens og pytagoras, så giver vores lærer os en aflevering hvor vi skal bruge matetmatik fra retvinklede trekanter til at løse opgaverne.

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2011 af mathon

111

                 tan(V) = (5/30)


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. september 2011 af mathon

114

                  L = A + 2x + 2d

                  L = ((55 mm) + 2·((6 mm)/tan(54º)) + 2·(12 mm) =


Svar #3
13. september 2011 af NicolaiML (Slettet)

Til opgave 111, forstår jeg ikke tan(v)=(5/30) hvordanfinder jeg så vinklen? :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. september 2011 af mathon

                          V = tan-1(5/30)


Skriv et svar til: Retvinklede trekanter, eller?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.