Matematik

please hjælp mig!!!

12. september 2011 af Nixo (Slettet) - Niveau: C-niveau

please hjælp mig jeg kan ikke finde ud af disse opgave har lavet alt andet og mangler kun dem. der skal også være udregning med tak :) det vil være en stor hjælp hvis der var en der kigge på det :)

 

 

 

opgave 1                       3x + 6 − (x + 2) = 2(x + 3)

opgave 5        2x − 7y = 18
                         3x + 5y = −4

 

opgave 7  Find et rationalt tal, der er lig med 18.89532


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2011 af NikkiLund (Slettet)

Opg. 1:

3x+6-(x+2) = 2(x+3)

Først hæver vi paranteserne;

3x+6-x-2 = 2x+6

Dernæst minusser vi med 6, og plusser med 2 på begge sider;

3x-x = 2x+6-6+2

=

2x = 2x+2

Og så minusser vi med 2x på begge sider;

2x-2x = 2x+2-2x

Det vil sige;

0x = 2..

 

Er du sikker på at du har skrevet det helt rigtigt? :)

 


Svar #2
12. september 2011 af Nixo (Slettet)

i hvilken af opgaverne :D og tak indtil vider


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2011 af NikkiLund (Slettet)

I den første, for normalt plejer der er være minimum 1x. :)


Svar #4
13. september 2011 af Nixo (Slettet)

nej det passer min lærer giver os tit sådan nogle opgaver :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. september 2011 af NikkiLund (Slettet)

Nå, ej hvor sjovt. :)


Skriv et svar til: please hjælp mig!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.