Matematik

...

12. september 2011 af sjdklaksjdald (Slettet)

beregen sidelængden a i et trapez, hvor h= 6 cm, b= 10 cm og arealet er 43,50 cm^2 hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt formlen for arealet af et trapez

A = h·(a+b)/2

Isoler a i formlen.


Skriv et svar til: ...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.