Matematik

(f/g)(x)=f(-2)

13. september 2011 af Glans (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal løse denne ligning. (f/g)(x)=f(-2) og har fået regneforskrifterne f(x)=2x+5 og g(x)=-3x+1

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at (f/g)(x) = f(x) / g(x) , beregn f(-2), og indsæt i ligningen.


Svar #2
13. september 2011 af Glans (Slettet)

hvordan beregner med f(-2) ? 


Svar #3
13. september 2011 af Glans (Slettet)

hvordan beregner man f(-2) ?

**


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Ved at sætte x = -2 i forskriften for f(x) .


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. september 2011 af mathon

 

       (f/g)(x) = f(-2)

       f(x) / g(x) = f(-2)

       (2x+5) / (-3x+1) = 2·(-2)+5            x ∈ R \ {1/3}


Skriv et svar til: (f/g)(x)=f(-2)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.