Matematik

Differation

14. september 2011 af tonedøv (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan differeantiere jeg dette. 

kenner resultatet, men mellemregningerne?

f(x)=3x^2+5x+1

Tak!

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt formlen (k·xn)' = k·n·xn-1 på hvert led i funktionen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. september 2011 af Walras

f(x)=(3x2)'+(5x)'+(1)'=3(x2)'+5(x)'=3*2x2-1+5*1x1-1=6x+5


Skriv et svar til: Differation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.